48 saat içinde askerlerini çekecek

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Feodisia'daki komando birliğine Rus askerleri tarafından baskın düzenlendiğini ve 80'e yakın Ukraynalı askerin rehin alındığını açıkladı. Ukrayna Devlet Başkanvekili Aleksandr Turniçov da Kırımda'ki Ukrayna askerlerininin bölgeden geri çekileceğini açıkladı.

Abone ol

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Feodisia'da komanda birliğine Rus askerleri tarafından baskın düzenlendiğini açıkladı. Düzenlenen baskında 80'e yakın Ukraynalı askerin rehin alındığını belirtti.

Rus askerinin, baskın sırasında ses bombası ve silah kullandığı ve de Feodisia askeri birliğine giden yolun 2 zırhlı araçla kapatıldığı açıklandı.

Öte yandan, son 48 saatte Ukrayna'ya ait üç askeri üssün Rusya'nın eline geçmesinin ardından Kiev yönetimi, bölgedeki askerlerini çekeceklerini açıkladı.

Ukrayna Devlet Başkanvekili AleksandrTurçinov, kararın, Rus askerlerinin sürekli askeri birliklere baskın yapması sonucunda alındığını açıkladı. Kırım'daki Ukraynalı askerlerin can güvenliği ve hayatına ciddi tehditlerin olduğunu belirtti.

Turçinov, Savunma Bakanlığını, Ukrayna askerlerinin Kırım'dan çıkarılarak başka yere konuşlandırılması konusunda görevlendirdiğini ifade etti

ulusalkanal.com.tr

O kadın kim? Dünya 529 idam kararı Dünya Vurulan uçağın pilotu konuştu Dünya Amerika'dan Türkiye'ye çok sert Twitter açıklaması Dünya