İçişleri Bakanı Selami Altınok, memuru böyle sevdi

G-20 Lider Zirvesi'ne yönelik hazırları yerinde incelemek için Antalya'da bulunan İçişleri Bakanı Selami Altınok,eski yazı işleri memuru Mehmet Koçak'ı görünce sevincini gizlemedi.

Abone ol

G-20 Lider Zirvesi'ne yönelik hazırları yerinde incelemek için Antalya'da bulunan İçişleri Bakanı Selami Altınok, 2005 yılında 2.5 yıl kaymakam olarak görev yaptığı Serik'te hükümet konağını ziyaret etti. Bakan Altınok'un ziyareti için kaymakamlık önünde uzun bir kuyruk oluştu. Muhtarlardan, Bakan Altınok'un eski çalışma arkadaşlarına birçok kişi 'Hoşgeldiniz' demek için sıraya girdi.

YANAĞA TOKAT

Bakan Altınok, kendisini selamlamak için gelenler arasında eski yazı işleri memuru Mehmet Koçak'ın yanağına dokunmak isterken tokat atan Bakan Altınok'u Serik Kaymakamlığı döneminden tanıyanlar, memurunu beraber görev yaptığı yıllarda da bu şekilde sevdiğini söyledi. (DHA)

Emekli Albay Cemal Temizöz ile birlikte tüm sanıklar beraat etti Gündem Mısır’dan düşen Rus uçağıyla ilgili Ulusal Kanal'a önemli açıklama Gündem Türk Hava Yolları Şarm El Şeyh seferini iptal etti Gündem Hakkari şehitlerine son görev Gündem