TSYD lig maçlarının ertelenmesini istedi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), liglerde maçların ertelenmesini istediğini açıkladı.

Abone ol

Türkiye Spor Yazarları Derneği, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, seyircisiz oynanmaya devam eden spor müsabakalarının ertelenmesini istedi.

TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ

"Avrupa’nın dört bir yanında futbol ligleri rafa kaldırılmışken, Türkiye Futbol Federasyonu’nun maçları seyircisiz oynatmakta direnmesine bir anlam veremiyoruz. Kaldı ki ertelenmediği sürece bu müsabakaları izleyen spor yazarı meslektaşlarımız da aynı tehlikeyle karşı karşıyadır. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki hiçbir şey insan sağlığından önemli değildir."

Öte yandan Türkiye'de koronavirüsle mücadele konusunda önlemler alınmaya devam ediyor.

ÖSYM, koronavirüs önlemleri kapsamında 2020 sınav takviminde güncelleme yaptı. 9 sınavın tarihi değiştirdi.

ÖSYM Yönetim Kurulunca alınan karar doğrultusunda, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme, Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit, Elektronik Yabancı Dil, Engelli Kamu Personeli Seçme, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı sınavları, ileri tarihlere ertelendi.

ulusal.com.tr

Karatede 5 milli sporcu Tokyo 2020 vizesi aldı Spor Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın Kayserispor'u ağırlayacak Spor Süper Lig'de 27. hafta heyecanı başlıyor Spor Alavesli 3 futbolcuda koronavirüs tespit edildi Spor