Öğrenciler gitti, kiralar düştü

Salgın nedeniyle Türkiye'nin pek çok şehrinde olduğu gibi Aydın'da da boş kiralık ev sorununa neden oldu. Uzaktan eğitime geçilmesi nedeniyle öğrenciler üniversitelerine dönmeyince kiralar dibe vurdu. Evlerini kiralamak için fiyatı düşüren ev sahipleri iskonto bile yapmaya başladı.

Abone ol

Haber-Kamera: Güçlü Çezik

Anadolu'da üniversitelerin bulunduğu şehirlerde kira fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Nedeni ise Kovid-19 salgını nedeniyle okudukları şehre gelmeyen öğrenciler.

Uzaktan eğitim nedeniyle boş kiralık ev sorunu yaşayan illerden biri de Aydın. Adnan Menderes Üniversitesi'nde okuyan onbinlerce öğrenci, bu yıl salgın nedeniyle Aydın'a dönmedi. Gayrimenkul Danışmanı Gökhan Doğan, kiralarda büyük düşüş yaşandığını söyledi.

Gayrimenkul Danışmanı Mahmut Yörük, Türkiye genelinde de durumun pek farklı olmadığını söyledi.

Tatar'dan "Manipülasyon" açıklaması Gündem Akşener'den Azerbaycan açıklaması: "İktidar Azerbaycan'da doğru bir duruş sergiliyor" Gündem Vatan Partisi Kültür- Sanat Bürosu Başkanı Çağdaş Cengiz: “İBB Şehir Tiyatrosu Terör Örgütünün propaganda sahnesi yapılamaz!” Gündem 50 yıllık silah arkadaşı Soner Polat'ı anlattı: Devletin büyük kaybı! Gündem