Ulusal Kanal, Ana Haber Bültenini Anıtkabir'den sundu

Ulusal Kanal, Ana Haber Bültenini Anıtkabir'den sundu

Abone ol

* AKP, CHP, MHP ve Vatan Partililer bir oldu, Türk Milleti Atatürk'ün huzurunda kucaklaştı. Türkiye'nin dört bir yanından Anıtkabir'e akın eden milyonlarca yurttaş, Arslanlı Yol'dan Ata'sının huzuruna çıktı. Anıtkabir'in giriş kapılarında tarihi bir kalabalık vardı. Türk Milleti, Emperyalizme karşı Cumhuriyetin yıkılmayacağını bir kez daha vurguladı.

* Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı'nda da insan seli vardı. 7'den 70'e on binlerce yurttaş, Atatürk'ün odasını Kırmızı-beyaz karanfillerle donattı.

* Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 79'uncu yılında Anıtkabir'de düzenlenen devlet töreniyle anıldı. Devlet erkanı Arslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk’ün huzuruna çıktı. Devlet töreninin ardından 7’den 70’e yurttaşlar da Anıtkabir’e akın etti.

* Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Atatürk'ü Anma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Onu Kurtuluş Savaşımızın Gazisi, milletimizin Mustafa Kemal'i ve Cumhuriyetimizin Atatürk'ü olarak tüm yönleri ile anlayacak ve anlatacağız." dedi.

* Spor kulüpleri de Atatürk'ü andı. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor mesajlarını anlamlı videolarla paylaştı.

Günün tüm gelişmeleri Genel Yayın Yönetmenimiz Çağdaş Cengiz'in Anıtkabir'den sunduğu Ana Haber Bültenimizde.

ulusal.com.tr

Millet Ata’nın huzurunda kucaklaştı Gündem Tek başına milyonlar adına... Gündem Yurtta değil tüm dünyada Atatürk anıldı Gündem İstanbul'da bütün yollar Ata'ya çıktı Gündem