Erdoğan daha gitmeden 22 genç gözaltına alındı

Seçim turlarına çıkan Başbakan Erdoğan daha Afyonkarahisar'a ayak basmadan 15 TGB'li gözaltına alındı. Gerekçe oldukça ilginç. Gençlerin 2 gün öncesinden sosyal medyada AKP aleyhine paylaştığı mesajlar. Benzer bir durumda Kütahya'da yaşandı. Miting alanına alınmayan 7 TGB gözaltına alındı.

Abone ol

AKP Hükümeti'nin protesto korkusu Afyon'da göz açtırmadı. Seçim mitingi için Başbakan Erdoğan daha Afyon'a gitmeden 15 TGB'li gözlatına alındı.

Gerekçe protesto ihtimali ve gençlerin bir kaç gün öncesinden sosyal medya da "Afyon'dan güzel bir kare; HIRSIZ Pazar günü Afyon'da" mesajını paylaşması oldu.

Bunun üzerine 15 TGB'liden kimi evinden kimi yurdundan alındı. Kocatepe Karakolu'na götürülen gençler Erdoğan kentten ayrılana kadar bırakılmadı. Ulusal Kanal'ın canlı yayınına telefonla bağlanan TGB İl Başkanı Mustafa Altınkaya'ya konuşması için izin verilmedi

Gençlerin emniyette çekildiği bu kare ise kararlılıklarının göstergesi oldu.

Erdoğan'ın Afyon'dan sonraki adresi Kütahya'ydı. 7 genç miting alanına alınmadığı gibi apor topar gözaltına alındı.

ulusalkanal.com.tr

Ulusal Kanal ailesinin acı günü Gündem Levent Kırca seçmenlerle buluştu Gündem BDP'den özerklik açıklaması Gündem Şişli'de 10'uncu sıradan listeye bakın kimi koydurmuş Gündem