7 kahraman askerimiz uğurlandı

Türkiye bugün terör saldırılarında şehit olan 7 evladını daha toprağa verdi. Binlerce vatandaşın katıldığı törenlerde "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları atıldı.

Abone ol

Van, Mardin ve Hakkari'de şehit olan 7 asker bugün son yolculuklarına uğurlandı.

Van'da PKK'nın düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Astsubay Eyüp Öksüz için Ankara'daki Kocatepe Cami'nde tören düzenlendi.

Törene Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları katıldı. Törenin ardından Öksüz, Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.

Adana da 2 kahraman evladını son yolculuğuna uğurladı. Mardin'de PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Astsubay Adem Algın ve Hakkari'de şehit olan Astsubay Kamil Yelmen Sabancı Cami'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Aynı saldırıda şehit olan Osman Erbil'in Türk bayrağına sarılı naaşı, Bilecik'teki babaocağına getirildi. Şehit Erbil, Ertuğrul Gazi Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Uzman Çavuş Mustafa Altınel'in cenazesini memleketi Kütahya'da binlerce yurttaş karşıladı. Altınel, Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenin ardından sonsuzluğa uğurlandı.

Sözleşmeli Er Yunus Yılmaz evli ve 3 çocuk babasıydı. Şemdinli'de görev yapıyordu. Şehit Yılmaz, Osmangazi ilçesinde toprağa verildi.

Astsubay Burak Erten'de Denizli Pamukkale'de kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı.

ulusalkanal.com.tr

Tatilcilerin dönüşü nedeniyle İstanbul Otogarı bugün de yoğundu Gündem Yüksek Askeri Şûra hazırlıkları tamamlandı Gündem 187 bin 740 paket kaçak sigara ele geçirdi, 8 kişi gözaltına alındı Gündem Ahmet bebek taburcu edildi Gündem