Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün neler oluyor? 24 Şubat Pazartesi günü Müge Anlı izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün yine gizemli konuları ele almaya devam ediyor. Hafta içi her gün yayınlanan programın büyük bir seyirci kitlesi var. Müge Anlı ve ekibi ise karanlıkta kalan olayları aydınlatıyor. Müge Anlı'da neler oluyor? Müge Anlı canlı özet...

Abone ol

64 yaşındaki Sezai Harman'ın şüpheli ölümü nedeniyle çocukları Müge Anlı'ya başvurmuş ve anneleri hakkında şok iddialarda bulunmuşlardı. Ayşe Harman'ın eşi Sezai Harman'ın ölümünde şüpheli olduğu verilen ifadelerle ortaya çıktı. Bugün Sezai Harman davasında ortaya ne çıkacak? Hamdullah Sayın, Müge Anlı'ya ulaşarak, çocukları ve damatları kendisine kötü davrandığı için yardım ettiğini ve aralarında anne oğul ilişkisi olduğunu anlattı. Kızları ise annelerinin ve Sayın'ın yalan söylediğini, aralarında gönül ilişkisi olduğunu ve babalarının mallarını bu şahısla yediğini iddia ettiler.

Kendisinden 15 aydır haber alınamayan Burhan Aykurt ölü olarak bulundu. Abisinin verdiği şüpheli ifadelerle gündeme oturan Burhan Aykurt'u kim öldürdü? Ağabeyinin işaret ettiği yerden 25 km uzaklıkta Meneviçli ormanlık alanında cesedi bulunan 35 yaşındaki Burhan'ın oraya nasıl götürüldüğü bilinmiyor.İzmir'de kaybolan 13, 15 ve 17 yaşındaki 3 çocuk bulundu. Ahmet Balaba ve iki kuzeni bulundu. İlk camiilerde ve boş dükkanlarda kalan kuzenler emniyet güçleri tarafından bulundu.

Emriye, Bağcılar'da kaybolan kedisi için Müge Anlı'ya başvurdu. Müge Anlı'da ilan olarak gösterilen Duman kedi, Fahri Yılmaz tarafından bulundu. Fahri, yolda bulduğu kediyi alıp eve getirdiğini anlattı. Emriye, kedisi ile kavuşunca duygusal anlar ortaya çıktı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 24 ŞUBAT PAZARTESİ

ulusal.com.tr

Yasak Elma'ya sürpriz iki oyuncu dahil oldu Medya Doğduğun Ev Kaderindir 7. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm fragmanı izle... Medya Bugün TV8 yayın akışında ne var? 24 Şubat Pazartesi TV8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de Survivor var mı? Medya FOX yayın akışı... 24 Şubat Pazartesi FOX ekranlarında ne olacak? Yasak Elma yeni bölüm mü? Medya