İşte Suriye zaferinin şifreleri

Suriye emperyalist baskıyı kırdı, Halep'i kurtardı. Halep'in kurtarılması bölge güçlerinin elini güçlendirdi. Suriye Zaferi'nin ardından batı ''sivil katliamı'' kampanyası başlattı. Peki, Suriye Hükümeti ve Rusya siviller için ne yapıyor? Halep'te bundan sonra ne olacak, savaş nasıl devam edecek ? Aydınlık Gazetesi Dış Haberler Müdürü Gökhun Göçmen ile bu sorulara yanıt aradık...

Abone ol

Suriye'nin Halep'i kurtarmasıyla, emperaylist abluka büyük yara aldı.

Şam'a geçiş yolu olarak teröristler tarafından işgal edilen Halep, Suriye-İran-Rusya ortaklığıyla teröristlerden temizlendi.

Ankara'nın Suriye'de önceliklerini değiştirmesi ve silahlı unsurların Halep'ten çekilmesi için yürüttüğü çaba, Suriye'yi rahatlattı.

Türkiye'nin Kürt Koridoru'nu bitirmek için başlattığı Fırat Kalkanı Harekatı'nın da Halep Zaferi'nde etkisi büyük.

Suriye'nin zaferini baltalamak ve İdlip Bölgesi'nde yuvalanan teröristlerle mücadelesini engellemek için siviller katlediliyor yaygarası başlatıldı.

Peki, Suriye ve Rusya siviller için neler yapıyor ? Ateşkes bozuldu mu ?

Merak edilen bir diğer konu da savaşın nasıl devam edeceği? Suriye bundan sonra ne yapacak?

HABER: SİNAN SUNGUR - KAMERA: İHSAN ULAK

ulusalkanal.com.tr

Soner Polat: Bu anlaşma engellenmeli Dünya Suriye ordusunun resmi zafer ilan ettiği Halep'te ateşkes de sağlandı Dünya Kremlin: Erdoğan ve Putin bugün 'Halep'i görüşecek Dünya Esad: Batı, Rusya'ya teröristleri yenerek çok ileri gittiğimizi söylüyor Dünya