Melih Gökçek, gazileri hedef almaya devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gazileri hedef almaya devam ediyor. Gökçek, Haziran ayaklanmasına katıldığı için gazi Koray Gürbüz’e dava açtı. Gaziler de Gökçek'i canlı yayında yüzleşmeye çağırarak hodri meydan dedi.

Abone ol

Güneydoğu Gazileri Koray Gürbüz ve Dolunay Ermiş'i bu derece kızdıran kişi Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek. Gökçek bu kez de gazilere kamu malına zarar verdikleri iddiasıyla dava açtı.

Gökçek, gazilere hakaret eden otobüs şoförüne sahip çıkmış ve olayın mağduru gazileri komploculukla suçlamıştı. Gökçek şimdi de Güneydoğu gazisi Koray Gürbüz'e dava açtı.

Gazi Gürbüz'ün Haziran eylemlerinde yer aldığı fotoğraflarını paylaşan Gökçek, Gürbüz hakkında kamu malına zarar verme iddiasında bulundu. Gürbüz’ün sosyal medyadaki fotoğrafların delil sayarak konuyu mahkemeye taşıdı. Gökçek'in hedefindeki gaziler Koray Gürbüz ve Dolunay Ermiş Ulusal Kanal'dan Gökçek'e yanıt verdi.

Gökçek'in gerçekleri çarpıttığını ve iftira attığını belirten gaziler Melih Gökçek’i Ulusal Kanal ekranlarında, yüzleşmeye çağırdı.

Gürbüz ayrıca bu durumu mahkemeye taşıyacaklarını belirtti.

ulusalkanal.com.tr

28 Şubat davasında ara karar açıklandı Gündem Önce Cizre, şimdi Silopi Gündem Okula silahlı baskın Gündem Arınç hem ağladı hem ağlattı Gündem