MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu istifa haberlerini yalanladı

MHP’de grup başkanvekili Oktay Vural’ın ardından istifa ettiği öne sürülen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, hakkındaki iddiaları yalandı. Asılsız haberler yapıldığını belirten Tanrıkulu, "Yalan dolan çıkarmanın KDV'si,stopajı yok herhalde. Herkes kendi işine baksın" dedi. Partide 10 Temmuz’da yapılacak seçimli kurultayı kimin düzenleyeceği de tartışılıyor.

Abone ol

MHPGenel Başkan YardımcısıAhmet Kenan Tanrıkulu, hakkındaki istifa haberlerini yalandı.

Oktay Vural’ın ardından Tanrıkulu'nun da MHP Başkanlık Divanı'ndan istifa ettiği öne sürülmüştü.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tanrıkulu, "Asılsız haber yazmanın, yalan dolan çıkarmanın KDV'si stopajı yok herhalde, herkes kendi işine baksın" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin en büyük kozu olan Meclis grubunun Oktay Vural’ın istifasıyla birlikte çözülme yaşayıp yaşamayacağı da merak konusu.

Vural şokunu üzerinden atmaya çalışan Genel Merkez, bir yandan da 19 Haziran’daki tüzük değişikliklerinin iptali için çalışıyor. MHP Genel Merkezi, Çağrı Heyeti tarafından düzenlenen olağanüstü kongreye katılanların kimlik tespitleri ve hazırun listesinin hazırlanması konusunda görevli Ankara 13. Noterliği'nin görüntülerine ilişkin Akyurt Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Mevcut Yönetime göre 19 Haziran’daki tüzük kurultayına katılmadıkları halde noter tasdikli hazirun cetveline imza atan 29 isim var. Bu isimlerden biri olduğunu savunan Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Üst Kurul Delegesi Adem Durkut da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamasında partisinin lider isimlerine bağlılığını ifade eden Durkut, "Bu durum, şüphesiz amaçlarına ulaşabilmek adına her şeyi mubah görenlerin gerçek yüzünü ortaya koymaktadır" ifadelerini kullandı.

Partide 10 Temmuz’da yapılacak seçimli kurultayın “genel merkezin mi” yoksa tüzük değişikliği ile kurulan, 'Kongre Komitesi'nin mi düzenleyeceği de tartışılıyor.

Muhaliflerin topladığı tüzük kurultayında Kongre Komitesi Başkanı seçilen Musavaat Dervişoğlu, düğümü çözmesi için Çankaya İlçe Seçim Kurulu’na başvurduklarını açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

Melikşah Üniversitesinin bağlı olduğu vakfa kayyum atandı Gündem Oktay Vural'dan yeni açıklama Gündem TSK'dan Lice'de devam eden operasyonla ilgili açıklama Gündem Hakkari'de çatışma çıktı, karayolu kapatıldı Gündem