Lahmacun sürgünü

Eski Bakan Erdoğan Bayraktarı'ın oğlunun ofisindeki aramalar sırasında bacak bacak üstüne atıp, lahmacun siperişi veren Başkomiser, pasif göreve atandı. Aramaya katılan diğer polisler de ilçe emniyet müdürlüklerine dağıtıldı.

Abone ol

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlunun ofisindeki aramada, bacak bacak üstüne atan, elinde tespihle ofis çalışanlarına lahmacun siparişi verdirttiği öne sürülen Başkomiser Recep Can, İstanbul'un bir ilçesinde pasif göreve atandı.

Abdullah Oğuz Bayraktar'ın ofisindeki aramalardan sonra görüntüler internete düşmüştü.

Görüntülerde aramanın başındaki bir polisin koltukta bacak bacak üstüne atarak elindeki tespihi çevirdiği, polislere talimatlar verdiği görülüyordu.

Lahmacun siparişi de veren polisin Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli başkomiser Recep Can olduğu anlaşıldı.

Can, arama sırasında "Bu da bir şey mi? Ben ne operasyonlar yaptım. Şike Operasyonu’nu da ben yönettim" ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un talimatıyla başlatılan idari soruşturmada Recep Can'ın davranışlarının yanı sıra, Bayraktar'ın ofisine izinsiz olarak girilmesi iddialarının da araştırılacağı öğrenildi.

Aramaya katılan diğer polisler de ilçe emniyet müdürlüklerine dağıtıldı.

ulusalkanal.com.tr

“Bazıları komplo, kumpas diyerek...'' Gündem AKP bakın şimdi ne yapacak Gündem Erdoğan ne yapacak? Gündem O karar kaldırıldı! Gündem