"Benim Gerçeklerim" adlı sergi Tünel Sanat Galerisi'nde açıldı

Yakın zamanda kaybettiğimiz usta ressam Kayıhan Keskinok'un, tüm eserleri bir sergide toplandı. "Benim Gerçeklerim" adlı sergi Tünel Sanat Galerisi'nde açıldı. Sanatçının kendine özgü tarzı ve hareket eden tabloları 12 Haziran'a kadar görülebilecek.

Abone ol

Nisan ayında hayatını kaybeden ressam Kayıhan Keskinok, eserleriyle yeniden aramızda. Fırçasıyla resim sanatına yeni bir tat veren Kayıhan Keskinok'un eserleri "Benim Gerçeklerim" adlı sergide toplandı. Sergi Tünel Sanat Galerisi'nde açıldı.

"Benim Gerçeklerim" adlı sergi sanatçı hayattayken düşünüldü, tarihi belirlendi. Ancak serginin ismi konulmamıştı. Sanatçı, serginin isim fikrini dostlarına bıraktı.

Serginin hikayesini sanatçının oğlu Çağatay Keskinok anlattı.

Keskinok'un canlı renkleri, figürlü ya da figürsüz bütün eserlerinde göze çarpıyor. Sanatçıya göre, "görsel bellekten çalışabilmek için en başta o hareketi yaşamak" şart.

Doğadaki ve toplumdaki hareketleri resmeden sanatçı yüzlerce çağdaş eseri Türk resim sanatına kazandırdı. Eserleri ile onlarca ödül aldı.

Usta sanatçının anısına açılan "Benim Gerçeklerim" Sergisi, Takism Tünel Sanat Galerisi'nde 12 Haziran'a kadar ziyaret edilebilecek.

Usta yönetmen adına 4'üncüsü düzenlenen yarışmayı Hakan Sümer, Sonuç filmiyle kazandı Kültür Sanat Ünlü karikatürist hayatını kaybetti Kültür Sanat Bu hafta 3'ü yerli, 10 film vizyona girdi! İşte o filmlerden bazıları... Kültür Sanat THY'den ''radyasyon sızıntısı'' açıklaması Kültür Sanat