Başbakan Binali Yıldırım: TSK bizim geleceğimizdir

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, TRT'ye yaptığı ziyaretin ardından konuştu. Yıldırım, "Silahlı kuvvetlere zarar veren davranış içinde olmayalım. TSK bizim geleceğimizdir. Silahlı kuvvetler ile onların kıyafeti içine girmiş paralel çete üyelerini karşıtırmayalım. Onlar asker değil, milleti öldürmek için gözünü dahi kırpmayan canilerdir. Hak ettikleri cezayı alacaklardır." dedi.

İşte Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

Bu darbe kesinlikle başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Hayat artık normale döndü. Gündüz vatandaşlarımız işinde gücünde olacak. Normal hayatımıza devam edeceğiz. Bu dünyadaki demokrasilerin geleceği açısından da çok büyük olaya. İşi gücü bittikten sonra vatandaşlarımız yine 81 vilayetimizde heryerde adeta şenlik havasında demokrasi nöbetimize devam edeceğiz. Akşam hem demokrasi nöbeti hem de demokrasi şöleni devam edecektir.

Bankacılık sistemimiz, borsamız ve merkez bankası işlemektedir. Bütün finansal kuruluşlarımız hiçbir kısıtlama olmadan faaliyetlerine devam etmektedir. Finansal çevreler aksi haberlere itibar etmemeli.

Vatandaşlarımız sakin olmalı, aşırı tepkiler verkmekten kaçınalım. Silahlı kuvvetlere zarar veren davranış içinde olmayalım. Silahlı kuvvetler ile onların kıyafeti içine girmiş paralel çete üyelerini karşıtırmayalım. Onlar asker değil, milleti öldürmek için gözünü dahi kırpmayan canilerdir. Hak ettikleri cezayı alacaklardır.

ulusalkanal.com.tr

Yunanistan'a kaçan 8 darbeci savcı karşısına çıktı Gündem İlhan Cihaner ve emekli Orgeneral Saldıray Berk'i tutuklatan savcı da gözaltında Gündem TBMM Başkanı İsmail Kahraman'dan Meclis ile ilgili talimat Gündem Erdoğan'dan yeni idam açıklaması Gündem