Emniyet Terörle Mücadele Daire Başkanı istifa etti

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'na atanan Ünal Acar istifa etti. Acar'ın görev değişikliklerine ve emniyet içerisinde yürütülen soruşturmalara tepki için istifa ettiği belirtiliyor.

Abone ol

Emniyet Terörle Mücadele Daire Başkanı Ünal Acaristifa etti.

Acar, 17 Aralık'ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının ardından yaşanan görev değişimleriyle TEM Daire Başkanlığı'na atanmıştı. Acar'ın 14 Şubat'ta istifa dilekçesini vererek izne ayrıldığı öğrenildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, Acar'ın dilekçesini işleme koyarak istifasını kabul etti.

Acar’ın yer değişikliği ile görevden almalara tepki gösterdiği ve soruşturmalarla ilgili rahatsızlığını ilettiği belirtiliyor.

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının ardından Emniyet Teşkilatı'nda köklü görev değişikliklerine gidilmişti. Bu kapsamda Başta KOM ve TEM

olmak daire başkanlıklarında başlatılan soruşturmalarda geriye dönük tüm işlemler müfettişler tarafından incelemeye alındı.

ulusalkanal.com.tr

İşte Mehmet Ayvalıtaş'ın hayatını kaybettiği an Gündem Korkmaz ailesi oradaydı Gündem ''25 Aralık'' soruşturmasında ifade verdi Gündem Gezi Parkı kapatıldı Gündem