Tüp Bebek Merkezleri Derneği, Antalya'da uluslararası sempozyum düzenledi

Tüp Bebek Merkezleri Derneği Antalya'da Uluslararası Sempozyum düzenledi. 3 gün süren sempozyumda güncel uygulamalar ve alandaki yenilikler konuşuldu. Sempozyumda ayrıca Türk Doktor Bahar Uslu, tıp literatürüne giren 'Uslu Yöntemi' ile ilgili sonuçlarını kamuoyuna duyurdu

Abone ol

Tüp Bebek Merkezleri Derneği Antalya'da 3 günlük uluslararası sempozyum düzenledi.

Yerli yabancı 50'ye yakın konuşmacının paylaşımlar yaptığı sempozyumda, üreme tıbbı alanındaki gelişmeler desteklendi. Derneğin Genel Başkanı Dr. Mete Işıkoğlu Ulusal Kanal'a konuştu.

Adını tıp literatürüne yazdıran Türk Doktor Bahar Uslu, geliştirdiği 'Uslu Yönetimi'nin sonuçlarını kamuoyuna duyurdu.

Doktor Uslu, kadın-doğum ve tüp bebek alanında uygulanan yöntemin eksik ve sakıncalı yönlerini buldu. Daha pratik ve doğru sonuçlar alınmasını sağlayan yeni bir yöntem geliştirdi.

Tıbbi Histoloji ve Embriyoloji Uzmanı Bahar Uslu, geliştirdiği yöntemi anlattı.

Sempozyumda ayrıca katılımcılar Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ile buluştu. Yoğun bilimsel faaliyetlerin yorgunluğu da Latin Dansları ve Ezgi'nin Günlüğü'nün müzik dinletisiyle atıldı.

HABER: MESUT TÖRÜN- KAMERA: DEVRİM DÖNMEZ KOÇAK

ulusal.com.tr

İşte AKP'nin 15 yıllık eğitim karnesi: LGS, OKS, SBS, YGS, LYS, TEOG... Sağlık Sağlık çalışanlarına yeni düzenleme yolda Sağlık Maliye Bakanı açıkladı: Operasyon başlıyor Sağlık Başkasının gözyaşını silmek sakıncalı mı? Sağlık