Survivor Takımı Acun Medya'yı ayak tenisinde yendi! Survivor'da dün akşam neler yaşandı? Survivor 48. bölüm fragmanı izle

Survivor'da dün Acun Medya ile Survivor 2020 Takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Ayak tenisi oynayan 6 kişi iddia usulü yemek ödülü için yarıştı.

Abone ol

Acun Medya Takımı'ndan, Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Ersin Korkut; Survivor 2020 Takımı'ndan Yasin, Sercan ve Ardahan'a karşı mücadele etti.

5 set süren tenis maçında beraberlik yaşanırken son sayıyı Survivor 2020 Takımı alarak üstünlük sağladı. 3-2 kazanan Survivor Takımı ve onların kazanacağını iddia edenler pilav üstü et, salata ve gazlı içecek kazandı.

Ödüle giden isimler; Sercan, Ardahan, Yasin, Mert, Aşkım ve Aycan oldu.

SURVIVOR 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Demir, Tarık'ı dövdürttü! Beni Bırakma 433. bölüm izle... 15 Nisan Çarşamba 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 433. bölüm özeti… Medya Reyhan bebeği için ne karar verecek? Yemin 228. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 229. bölüm fragmanı izle... Medya Tutunamayanlar 13. bölüm izle… Tutunamayanlar'ın yeni bölümleri artık çevrimiçi! Tutunamayanlar son bölüm izle... Medya Kokila, Rashi'nin peşinde! Masum 25. bölüm fragmanını izle…Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? 16 Nisan Perşembe Masum özet… Medya