Vatan Partisi Türkiye'nin dört bir yanında seçim çalışması yürütüyor

Vatan Partisi Türkiye'nin dört bir yanında seçim çalışması yürütüyor. Elazığ Belediye Başkanı Mehmet Bedri Gültekin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, Mersin Yenişehir Belediye Başkan Adayı Furkan Keskin, Aydın Efeler Belediye Başkan Adayı Gökhan Doğan ve Vatan Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hatice Nesrin Kılıçay'ın çalışmaları geliyor ekranlarınıza...

Abone ol

Bölgenin önemli şehirlerinden olan Elazığ'da Vatan Partisi çalışmalarında şehrin sorunlarının çözümüne dikkat çekiyor.

Şehir meydanında yapılan propaganda standı açılışında konuşan Vatan Partisi Elazığ Belediye Başkanı Adayı Mehmet Bedri Gültekin şehrin önemli sorunlarına karşı hazırladıkları çözüm programını anlattı.

Gültekin Elazığlılara çağrıda bulunarak vatandaşlardan oy verirken 31 Marttan sonrasını düşünmelerini istedi.

Vatan Partisi Mersin Yenişehir ilçesi belediye başkan adayı Furkan Derecik, mahalle mahalle,sokak sokak ,kapı kapı dolaşıyor.

Derecik'in sloganı "Yenişehir'i rantçılara bırakmayacağız"...

Aydın'da Vatan Partisi Efeler Belediye Başkan adayı Gökhan Doğan, Aliya İzzet Begoviç Parkı'nın açılışına katıldı.

Aydın Boşnakları Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Mergen, açılış töreninde bir konuşma yaptı. Bosna Hersek'in ilk cumhurbaşkanının adını taşıyan bu parkın iki ülkeyi birbirine yaklaştırdığını söyledi.

Vatan Partisi Efeler belediye başkan adayı Gökhan Doğan, aynı zamanda Aydın Boşnakları Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkan yardımcılığı görevini sürdürüyor. Doğan, parkın açılışından memnun.

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmalarına devam ediyor. İkinci kez baba ocağı Bekilli'ye giden Güleç burada sıcak ilgi ile karşılaştı.

Güleç daha sonra Merkezefendi İlçesi'nin Aşağışamlı mahallesine gitti. Eski CHP Genel Sekreteri Adnan Keskin ile karşılaştı. Bir süre sohbet eden ikili, Türkiye'nin çıkış yolunu tartıştı.

Vatan Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hatice Nesrin Kılıçay, kendilerini yok sayan TMMOB'a tepki gösterdi.

Kılıçay, TMMOB'tan bu tutumun düzeltilmesini istedi.

ulusal.com.tr

Doğu Perinçek: Bu eylemi şiddetle kınıyoruz Gündem Ankara ile Moskova arasındaki kritik zirve bir kez daha ertelendi Gündem Ergenekon davasına 18 Mart'ta devam edilecek Gündem Deniz Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Önal şehit oldu Gündem