Cumhuriyet'te kriz

Cumhuriyet Gazetesi'ndeki dönüşüm sürecinde yaşanan kriz devam ediyor. Gazetenin internet sitesinde, Atatürkçülere karşı düşmanca tutum sergileyen Murat Belge röportajına yer verildi. Cumhuriyet yazarı Ataol Behramoğlu da, Yakında köşe de açarsınız. Bize de o zaman eyvallah demek düşer" diyerek tepki gösterdi.

Abone ol

Cumhuriyet Gazetesi, Yeni Cumhuriyet adımlarını atmaya devam ediyor. Önce Liberal kalemler köşe yazarı yapıldı, ardında da Öcalan'ı sorgulayan komutan manşetlerle hedef alındı. Şimdi de Murat Belge röportajı ile gündeme geldi Cumhuriyet. Röportajı Taraf yapmış, Cumhuriyet'te tam metnini internet sitelerinde yayımlamıştı. Bu yayına gazete yazarı şair Ataol Behramoğlu tepki gösterdi.

Behramoğlu tepkisini röportajın altına yaptı ancak yayınlanmadı. Vunun üzerine tepkisini sosyal paylaşım adresinden duyurdu.

"M.Belge röportajı yorumumu Cumhuriyet portal koymamış...Demiştim ki; 'yakında köşe de açarsınız.O zaman bizim gibilere eyvallah demek düşer...'"

Gazetenin bir yazarı ve okuru olarak bu tutumu kınadığını belirten Behramoğlu, "Dönekler önce çok ciddi öz eleştiri yapmalıdır" dedi.

Belge'nin Atatürk düşmanlığına vurgu yapan Ataol Behramoğlu, "Hâlâ Ergenekoncular, Kemalistler tekerlemesini geveleyip duran birini Cumhuriyet portalın bu kadar önemsemesini anlamıyorum ve yadırgıyorum" yazdı.

ulusalkanal.com.tr

Ayşenur Arslan'ın acı günü Medya Ulusal Kanal 04-12 Ekim yayın akışı Medya Yeni bir zafer daha! Ulusal Kanal T1 Lisansını da aldı Medya Ulusal Kanal haberi Kayseri'de büyük yankı uyandırdı! Medya