Kurtul Altuğ son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle 81 yaşında hayatını kaybeden usta gazeteci-yazar Kurtul Altuğ, son yolculuğuna uğurlandı. Ataköy 5'inci kısım camisinde törenin ardından Hadımköy Gülvadi mezarlığına defnedilen Altuğ'u, son yolculuğunda ailesi, dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Abone ol

Ulusal Kanal programcısı, gazeteci-yazar Kurtul Altuğ son yolculuğuna uğurlandı.

Usta gazeteci, Cumartesi akşam geçirdiği kalp krizi nedeniyle 81 yaşında yaşamını yitirmişti.

Altuğ için Ataköy 5'inci kısım camisinde cenaze töreni düzenlendi.

Törende Altuğ ailesini; Ulusal Kanal Genel Müdürü Turhan Özlü, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcaytu, Eski CHP Milletvekili Gazeteci Oktay Ekşi, CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Emekli Büyükelçi Onur Öymen, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Erkan Önsel, Gazeteci Orhan Karaveli ile çok sayıda politikacı ve gazeteci yalnız bırakmadı.

Usta gazetecinin naaşı öğlen vakti kılınan cenaze namazını ardından Hadımköy Gülvadi Mezarlığı'na defnedildi.

1935 yılında İzmir'de doğan Kurtul Altuğ, ilk olarak mesleğe "Son Posta" gazetesinde başladı. Daha sonra Akis Dergisi ve Hürriyet gazetesinde çalışan Altuğ, TRT'de yayınlanan "Politikanın Nabzı" programını hazırlayıp sundu. Çok sayıda siyasetçiyi konuk ettiği programı uzun bir süre Ulusal Kanal'da devam etti. Basın şeref kartı sahibi olan Altuğ'un, "Demokrasinin Yaralı Yılları", Genelkurmay'ın Işıkları Yanıyordu" ve "Bir Numaralı Tanık" adlı kitapları bulunuyor.

Haber: Gökhan Çelik

Kamera: İhsan Ulak

ulusalkanal.com.tr

Ankara Üniversitesi'nde yolsuzluk operasyonu: 33 gözaltı Gündem Boğaziçi kız yurduna giren jiletli saldırgana 14 yıl hapis cezası Gündem Karısını 50 bıçak darbesiyle öldüren koca tutuklandı Gündem HDP'nin yürüyüşü iptal edildi Gündem