"Doktor Kamil Furtun sağlıkta dönüşüm programının kurbanı"

Sağlık emekçileri, görevi başındayken öldürülen Doktor Kamil Furtun’un, ölümünün 1’inci yılında eylem yaptı. Eylemde, sağlıkta yaşanan şiddetin sorumlusu olarak Sağlıkta Dönüşüm Programı gösterildi.

Abone ol

Sağlık emekçileri, görevi başında vurularak katledilen Operatör Doktor Kamil Furtun’un ölümünün birinci yıl dönümünde eylem yaptı.

Ankara Tabip Odası ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası üyeleri, Sağlık Bakanlığı önünde bir araya geldi, sağlıkta yaşanan şiddete tepki gösterdi.

Eylemde, sağlık alanında yaşanan şiddetin sorumlusunun AKP iktidarının hayata geçirdiği Sağlıkta Dönüşüm Programı olduğu vurgulandı

Sağlık emekçileri adına ortak basın açıklamasını, Ankara Tabip Odası Genel Sekreteri Doktor Mine Önal yaptı.

Operatör Doktor Kamil Furtun, 29 Mayıs 2015'te Samsun'da çalıştığı hastanede görevi başındayken İsmail Koyun isimli bir şahıs tarafından tabancayla vurularak öldürülmüştü.

Haber-Kamera: Tansev Kara

ulusalkanal.com.tr

TEOG puanlarını artırmak için notları yükselten özel okullara ceza geliyor Sağlık TEOG puanlarını artırmak için notları yükselten özel okullara ceza geliyor Sağlık Üniversite sınav sistemi sil baştan: Çoklu YGS-LYS geliyor Sağlık Üniversite sınav sistemi sil baştan: Çoklu YGS-LYS geliyor Sağlık