YÖK, üniversitenin seçimini hiçe saydı! Bakın Raşit Tükel kaçıncı sıraya koyuldu

YÖK İstanbul Üniversitesi rektör adayları listesini Cumhurbaşkanı'na gönderdi. Yüksek Öğretim Kurumu üniversitenin seçimini hiçe saydı, seçimde açık ara birinci olan Raşit Tükel'i, 2'inci sırada gösterdi

Abone ol

YÖK, üniversitenin seçimini hiçe saydı. İstanbul Üniversitesi rektörlük seçimleri için Raşit Tükel'i ikinci sıradan aday gösterdi. Oysa Tükel, seçimlerde diğer adaylara açık ara fark atmıştı.

YÖK İstanbul Üniversitesi rektör adayları listesini Cumhurbaşkanı'na gönderdi. YÖK, 3 ismin yer aldığı listeyi, içlerinden birinin atanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yolladı. Listenin başında, üniversitedeki seçimden ikinci olarak çıkan Prof. Dr. Mahmut Ak yer aldı.

Rektörlük seçiminde bin 202 oyla birinci çıkan Prof. Dr. Raşit Tükel ise listede ikinci sırada yer aldı. 3. sırada ise Prof. Dr. Harun Cansız bulunuyor.

Şimdi Erdoğan, kendisine gönderilen bu 3 isimden birini İstanbul Üniversitesi'nin yeni rektörü olarak atayacak. Seçimlerde en çok oyu alan Raşit Tükel'in listede 2. sırada gösterilmesi ise tartışma yaratacağa benziyor.

ulusalkanal.com.tr

TSK'ya kumpas soruşturmasında Yıldıray Oğur'un ifadesi alındı Gündem Ege'de sıcak saatler! Türk uçaklarına taciz... Gündem ‘Gülen’i Türkiye’ye MHP getirecek’ Gündem Dünyanın en mutlu ülkesi seçildi! Listede Türkiye de var ama... Gündem