Anadolu Efes'in eski yıldızı Tyler Honeycutt öldürüldü

Anadolu Efes'in eski basketbolcusu Tyler Honeycutt, polislere girdiği çatışması sonucunda hayatını kaybetti.

Abone ol

A Haber'in haberine göre geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması giyen Tyler Honeycutt, ABD'de polislere ateş açtıktan sonra Sherman Oaks'ta bir eve saklandı ve evin önüne barikat kuruldu.

Los Angeles Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamaya göre hiçbir polis memuru yaralanmadı.

Geri ateş açan polisler, daha sonra eve girdi ve Honeycutt'ın ölü bulunduğunu açıkladı.

Tyler Honeycutt kimdir?

Kariyerinde daha önce Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Sacramento Kings ve Houston Rockets formalarını giyen 2,03 metre boyundaki oyuncu, ilk yurt dışı deneyimini İsrail'in Nes-Ziona takımında yaşamıştı. Son olarak Rusya'nın Khimki takımında oynayan ABD'li oyuncu, burada bir de ULEB Avrupa Kupası şampiyonluğu yaşadıktan sonra Anadolu Efes'e transfer olmuş ve sonrasında tekrardan Khimky'e geri dönmüştü.

Smaç yarışmasını kazanmıştı!

Spor Toto All-Star 2017'de smaç yarışmasına katılan Honeycutt, Pınar Karşıyaka'dan Josh Owens, Trabzonspor Medical Park'tan Stefan Moody, Demir İnşaat Büyükçekmece'den Osiris Eldridge ve Fenerbahçe Doğuş'tan Jan Vesely ile yarışmıştı. Stefan Moody ve Josh Owens ile finale kalan Honeycutt, finalde birinci olmuştu.

Gergedan avlamak isteyen 2 kişi aslanlara yem oldu Dünya ABD'nin İran'da kanlı tezgah kumpası Dünya Viyana'da nükleer enerji zirvesi Dünya Sosyal medya çılgınlığı ölüm getirdi Dünya