Türk ve Filistinli müzisyenlerden bayram hediyesi

Türk ve Filistinli müzisyenler, bayram sürprizi hazırladı. 8 müzisyen, Türkiye ve Filistin için Şehnaz Longa'yı seslendirdi. O özel anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Abone ol

Türk ve Filistinli müzisyenler, hazırladıkları bayram hediyesini sosyal medyadan paylaştı. Müziğin gücü korona engelini aştı. Dünyanın farklı yerlerindeki müzisyenler notaların etrafında buluştu.

Uluslararası Al-Kamandjati (El-Kemencati) Müzik Festivali, salgın nedeniyle ertelendi. Festivalde bir araya gelmesi planlanan müzik grupları sanal ortamda yeteneklerini sergiledi.. Ramazan Bayramı için özel eserler seslendirildi.

8 müzisyen, Osmanlı devletinin son dönem usta bestekarlarından Santuri Edhem Efendi’nin meşhur eseri Şehnaz Longa'yı İstanbul, Ankara, Ramallah ve Cenin'deki evlerinde icra etti.

Ud, klasik kemençe, kanun, keman, bendir, piyano ve klarnet ile Türkiye ve Filistin için seslendirdiler. Müzisyenlerin bu özel bayram hediyesi, sosyal medyadan paylaşıldı.

ulusal.com.tr

Cumhurbaşkanlığı'ndan bayram konseri Gündem LP'den Türk hayranlarına özel konser Gündem THY'den yeni tedbirler Gündem Seçim barajı düşüyor mu? Gündem