TBB, Anıtkabir'de

Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Anıtkabir'e çıktı. Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Erdoğan hedef saptırmak için avukatları hedef gösteriyor” dedi. Feyzioğlu, HSYK Başkanvekili ile Salı günü güvenlik tedbirlerini görüşeceklerini de açıkladı.

Abone ol

Türkiye Barolar Birliği 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Anıtkabir'e çıktı. Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, mozoleye çelenk bıraktı.

Misak-ı Milli Kulesi’ne de geçen Feyzioğlu, Atatürk özel defterini imzaladı.

Anıtkabir ziyaretinin ardından kameralar karşısına geçen Feyzioğlu, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın vücuduna 5 değil 10 kurşun isabet ettiğini gösteren hastane raporunun incelenmesi gerektiğini söyledi.

Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın hedef saptırma gayretinde olduğunu belirtti.

Güvenlik konusunda hakim, savcı ve avukatın aynı ve duyarlı kapılardan geçmesi gerektiğini vurgulayan Feyzioğlu, bu konuyu Salı günü HSYK Başkanvekili ile görüşeceklerini açıkladı.

HABER: ÇAĞLA AKKUŞ KAMERA: HALİT YAĞCI

ulusalkanal.com.tr

Beyoğlu'nda yangın! İtfaiye ekipleri sevk edildi Yurt Kar maskeli kadın cinayeti Yurt 'Mezarlıkta ölüyorum' diyen kişiyi böyle aradılar Yurt İki aile arasında silahlı kavga! Yaralılar var Yurt