CHP heyet gönderecek

CHP 6 kişilik heyetini sokağa çıkma yasaklarının ilan edildiği bölgelere gönderecek. Dün yapılan MYK toplantısında alınan karara göre heyete CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayaek Böke başkanlık edecek. Heyet temaslarının ardından hazırlayacağı raporu CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sunacak.

Abone ol

CHP, MYK toplantısında 6 kişilik bir heyeti sokağa çıkma yasaklarının ilan edildiği bölgelere gönderme kararı aldı.

Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayaek Böke başkanlığındaki heyet kadın milletvekillerinden oluşuyor.

Heyette İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Denizli Milletvekili Melike Basmacı ve Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu yer alacak.

Heyet bölgedeki temaslarının ardından bir rapor hazırlayarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sunacak.

Heyetin başkanı Selin Sayaek Böke, daha önce terör sorununa ilişkin “Masaya oturacaklarınız arasında PKK var mı?” sorusuna “Tabii ki PKK da var. CHP'nin yol haritası bunu içermekte" yanıtını vermişti.

Böke daha sonra yaptığı yazılı açıklamada ise "PKK ile masaya oturulacağı" şeklinde çıkan haberlerin bir yanlış anlamadan kaynaklandığını söylemişti.

ulusalkanal.com.tr

Yeni anasaya mesaisi başlıyor Gündem Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Koç’un babası yaşamını yitirdi Gündem Şehitlere son görev Gündem 115 bin öğrenci okuluna gidemedi Gündem