Milli okçu Mete Gazoz Avrupa şampiyonu oldu

Milli okçu Mete Gazoz, Antalya'da düzenlenen Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası ve 2020 Tokyo Olimpiyatları Kıtasal Kota Turnuvası'nda boy gösterdi. Milli sporcu altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Abone ol

Milli okçu Mete Gazoz'dan büyük bir başarı daha geldi.

100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında düzenlenen ve 40 ülkeden 279 sporcunun katıldığı turnuvada milli sporcu Mete Gazoz, erkekler klasik yay finalinde Fransız Jean-Charles Valladont ile karşılaştı.

Rakibini 6-0'lık skorla yenen ve Avrupa şampiyonu olan Mete Gazoz, sevincini milli takım teknik direktörü Yusuf Göktuğ Ergin'e sarılarak yaşadı.

Mete Gazoz, Antalya'da düzenlenen turnuvada birinci olduğu için büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğini söyledi.

Burak Yılmaz Lille'de sezonun futbolcusu seçildi Spor TFF'den stadyumlarla ilgili yeni düzenleme Spor Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: ''Bunları yaptıklarına pişman edeceğiz'' Spor Sivasspor Rıza Çalımbay ile yoluna devam edecek Spor