PKK böyle temizleniyor! Fotoğraflar basınla paylaşıldı

Diyarbakır Sur ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlar 21'inci gününe girdi. Bölücü terör örgütünün ilçeye verdiği tahribat fotoğraflara yansıdı. Fotoğraflarda, teröristlerin yaktığı okullar, patlayıcı ile tuzakladığı hendekler ve evden eve geçmek için açtıkları delikler yer alıyor

Abone ol

PKK böyle temizleniyor! Fotoğraflar basınla paylaşıldı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde polis, jandarma ve askerin ortaklaşa yürüttüğü terör operasyonunun fotoğrafları PKK'lıların ilçelere verdiği tahribatı gözler önüne serdi.

Bu fotoğraflarda askerler PKK'lıların karargah olarak kullandığı Mardin Kapı İlk Öğretim Okulu'na giriyor.

Okulun güvenliğini sağlayan askerler sınıfları tek tek arıyor.

Okulda güvenliği sağlayan askerler, PKK'lıların kullandıktan sonra yaktığı sınıflarla karşılaşıyor.

Askerler temizlediği okullarda sipere yatıyor.

Okuldan PKK'lıların kullandıktan sonra ateşe verdiği bir ev helikopterden ve İHA'dan görüntülemeyi engellemek için yapılan perdeleme ve sokaklara kurulan mevziler görülüyor.

Güvenlik güçleri PKK'lılardan temizlediği mahallelerde el yapımı patlayıcılarla karşılaşıyor. Hendeklerde de tüplerle tuzaklanmış bombalar dikkat çekiyor.

Sokaklarda güvenliği sağlayan askerler mevzilenerek PKK'lıların tekrar girişini engelliyor. Askerler sokakları tek tek kontrol altına alıyor.

PKK'lılar evden eve geçiş için açtıkları bu delikleri kullanıyor.

Mahalleler temizlendikten sonra teröristlerin kullandığı evlerde de aramalar yapılıyor.

Güvenlik güçlerinin girmesini engellemek için PKK'lıların sokaklara verdiği zararlar da fotoğraflara yansıyor.

Teröristlerin harabeye çevirdiği sokaklar zırhlı araç AZMİM ile temizleniyor. Güvenliği sağlayan askerlerin halkla ve çocuklarla kurduğu sıcak ilişki de fotoğraflara yansıyır.

HABER: ADİL CAN SİVRİKAYA

ulusalkanal.com.tr

Teröristler 70 yaşındaki ev sahibini öldürdü Yurt Kayseri'de korkunç kaza: Onlarca yaralı var Yurt Antalya'da akılalmaz kaza: Yola uzanıp özçekim yaparken... Yurt Yasak saat 10.00'da başlayacak Yurt