Kılıçdaroğlu'nun Akşener ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası kameralar karşısına geçen iki lider erken seçim çağrısı yaptı. Bülent Arınç’ın istifası ile ilgili soruyu yanıtlayan Akşener, istifanın MHP Genel Başkanı Bahçeli ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten gelen tepki sonrası gerçekleştiğini öne sürdü.

Abone ol

Ziyaretin ardından ikili kameralar karşısına geçti.

Ortak basın toplantısında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in bu sözlerini Akşener’e soruldu.

Kılıçdaroğlu ve Akşener’in gündeminde CHP, HDP, İyi Partisi ve Saadet Partisi’nin yaptığı belirtilen bölücü anayasa çalışması da vardı.

ABD'de Joe Biden, Türkiye'de muhalefeti destekleyerek Ak Parti iktidarını devirmek istediğini açıklamıştı. Biden Amerika'daki başkanlık seçimlerini kazanınca Millet İttifakı cephesinde erken seçim taleplerinde ısrar daha da arttı.

İyi Parti Genel Merkezi'ndeki ortak basın toplantısında Ünal Çeviköz'ün ilan ettiği CHP'nin emperyalizme biat programı da gündeme geldi.

ulusal.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arınç'ın kitap önermesine tepki: "Terör örgütünün maske takmış bir savunucusu" Gündem Danıştay cinayetinde FETÖ rolü Gündem ABD'li senatör Türkiye'yi hedef aldı Gündem Fransa'dan "Karabağ Cumhuriyeti" oylaması Gündem