Binbaşı Arslan Kulaksız'ı şehit eden terörist öldürüldü

Muş'ta Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehit edilmesi olayına karışan "Çekdar" kod adlı terörist öldürüldü. Mardin ve Hakkari'de ise toplam 12 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Abone ol

PKK terör örgütü, TSK'nın operasyonlarıyla iyice köşeye sıkıştı.

Muş Valiliği operasyonlarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre, Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın şehit edilmesi olayına karışan terörist öldürüldü. Meşeiçi köyü bölgesinde ölü ele geçirilen PKK'lının ‘Çekdar’ kod adlı olduğu öğrenildi.

Operasyonlarda 40 civarında büyük ve küçük tüp, 2 adet yola tuzaklanmış el yapımı patlayıcı ele geçirildi. Valilik, PKK ile işbirliği yapan 6 kişinin de gözaltına alındığını duyurdu.

Mardin Valiliği de Dargeçit ilçesinde 4 PKK'lının öldürüldüğünü ve 600 kilogram patlayıcı maddenin imha edildiğini açıkladı. PKK'lılar tarafından kurulan 45 barikat kaldırıldı.15 hendek ise tamamen kapatıldı.

PKK Hakkari'de de kayıp vermeye devam ediyor. Yüksekova kırsalında askeri birlikler ile PKK’liler arasında çıkan çatışma 8 terörsit öldürüldü. 3 askeri personel yaralandı.

Operasyonlarda bir adet doçka uçaksavar silah, bir adet AK-47 kalaşnikof silah, 2 adet biksi makineli tüfek ele geçirildi.

Diyarbakır'da ise eylem hazırlığı yapan 1 PKK'lı polis tarafından vurularak yaralı halde yakalandı.

Öte yandan Gaziantep'te Terör örgütü İŞİD'e katılacağı iddia edilen 15'i yabancı toplam 17 kişi Suriye'ye geçmek isterken yakalandı.

ulusalkanal.com.tr

Tayyip Erdoğan: Failleri bugün yarın çıkaracağız Gündem "Böyle kepazeliklere izin vermeyin!" Gündem Doğu Perinçek: Amerikan silahıyla kardeşini mi vuracaksın? O silahı yere at! Gündem Özel Kuvvetler PKK kampına sızdı! Savaş uçakları bombaladı Gündem