"Bayrampaşa'da ağaç altına bırakılan bomba patladı"

Abone ol

İstanbul Bayrampaşa Metro istasyonu yakınındaki üst geçitte patlama meydana geldi Habertürk muhabiri Nihat Uludağ'ın aktardığına göre, patlama yol kenarındaki ağacın altına bırakılan, boru tipi olduğu tahmin edilen bir bomba patladı.

Uludağ, canlı yayında şunları söyledi:

"Bayrampaşa metro istasyonunun 100 metre ilerisi. Altından metro istasyonu, metro geçiyor. Bayrampaşa'dan Mahmutbey istikameti, metro istasyonuna 100 metre ilerisi. Ağaç altına koyuluyor. Yaya trafiğine kapalı bir alan. Yoldan geçen 2 araçta hasar meydana geldi. Bir tanesinde 1 kişi yaralandı. Metro seferleri de yavaşlatılarak devam ettiriliyor. Ee-5'ten Bayrampaşa'ya ayrılan sapak. Sadece araçların gidebildiği, yaya trafiğine kapalı bir alan. Yan bariyerler parçalandı. Bombanın konulduğu nokta bariyerin altı. Patlamanın şiddeti büyük, yol kenarına konulan bariyer parçalandı. Kesinlikle çok şiddetli bir patlama. Çelik bariyerler patladı. Büyük hasar meydana geldi patlamada."

Öte yandan patlama yerinde ikinci bir bomba olduğu da iddia edildi.

Fotoğraflar: Ali Kamil İşbilir

ulusalkanal.com.tr

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ve Vali'den patlama açıklaması Gündem TBMM’de 18 ihtisas komisyonunun başkanı ve divan üyeleri seçildi Gündem Engin Alan'a rekor tazminat ödenecek Gündem Kadı Abdurrahman Paşa’nın mirasına talipler Gündem