Profesörlükten istifa etti öğrenci oldu

Rektör yardımcılığı, dekanlık ve bölüm başkanlığı yaparken istifa edip öğrenci oldu. Karabük Üniversitesi'nde fizik profesörlüğü yaparken üniversite sınavına giren Profesör Doktor Dilek Dadaylı Paktaş görevlerinden istifa edip, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğrencisi oldu.

Abone ol

Hayalleri için profesörlüğü bırakıp öğrenci oldu.

Karabük Üniversitesinde rektör yardımcılığı, dekanlık ve bölüm başkanlığı görevlerini yapan 59 yaşındaki fizik profesörü Dilek Dadaylı Paktaş sanat alanındaki lisans eğitimi için tüm görevlerinden istifa etti. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğrencisi oldu.

Bülent Ecevit Üniversitesinde öğretim üyesiyken Karabük Üniversitesine görevlendirilen Profesör Doktor Paktaş, Fen Edebiyat Fakültesinin kurucu dekanlığını üstlendi, rektör yardımcılığı ve bölüm başkanlığı görevlerini yürüttü.

Çocukluğundan bu yana sanat alanında lisans eğitimi almayı hayal eden Paktaş, yöneticiyken üniversite sınavlarına hazırlandı. 2011'de girdiği üniversite sınavlarından istediği puanı aldı, yetenek sınavlarında da başarılı olarak Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümünü kazandı.

Üniversitedeki lisans eğitimini bir yıl donduran Paktaş, emekliliğine 4 sene kalmasına rağmen rektör yardımcılığı, dekanlık ve bölüm başkanlığı görevlerinden istifa etti.

Akdeniz Üniversitesine 2012'de öğrenci olarak başlayan Paktaş, sınıf arkadaşlarıyla teorik ve uygulamalı eğitiminlerini sürdürüyor.

ulusalkanal.com.tr

TEOG sınav soruları ve cevapları açıklandı Sağlık Şırnaklı öğrenciler: Yeterince eğitim alamadık Sağlık Şırnaklı öğrenciler: Yeterince eğitim alamadık Sağlık Uluslararası Çocuk Hakları Sözleşmesi kitap haline getirildi Sağlık