Adil Öksüz'le ilgili çarpıcı bir bilgi daha ortaya çıktı!

Amerika Başkonsolosluğunun, Adil Öksüz'ü önceden vize kayıtları için konsolosluğa verdiği numaradan değil Öksüz'ün üzerine kayıtlı olmayan başka bir numaradan aradığı ortaya çıktı. 15 Temmuz'da yapılan aramada, Amerikan başkonsolosluğunun Öksüz’ün kayıtlara geçmeyen telefonunu nerden bildiği ise merak konusu.

Abone ol

Adil Öksüz…FETÖ’nün TSK imamı…Darbe girişiminin ardından kayıplara karıştı. Amerika ile kurduğu bağlantı ise gündemden düşmüyor. Öksüz’ün ABD İstanbul Başkonsolosluğu adına kayıtlı bir numaradan 21 Temmuz'da arandığı belirlenmişti. Bunun ortaya çıkmasının ardından Ankara ile Washington arasında “Öksüz” gerginliği yaşanmıştı. Konsolosluk Öksüz’ü vize işlemleri için aradığını öne sürmüştü. Cumhurbaşkanlığı Avukatı Hüseyin AydınABD konsolosluğunun bu açıklamasını yeni bilgilerle yalanladı.

Öksüz’ün darbe gecesi kullandığı telefon numarasından arandığını açıkladı Aydın.

Avukat Aydın önemli bir noktaya da dikkat çekti. “Konsolosluk Öksüz’ün kayıtlı olmayan numarasını nerden biliyor?” diye sordu.

"ADİL ÖKSÜZ NEDEN ABD TARAFINDAN ARANDI?"

Didem Arslan Yılmaz tarafından sunulan programda konuklardan Mete Yarar, FETÖ'cü Adil Öksüz'ün Almanya'da olabileceği yönündeki iddiaları değerlendirdi. Adil Öksüz'ün 15 Temmuz'da yakalandıktan sonra ABD Konsolosluğu tarafından arandığı ortaya çıkmıştı. ABD'den yapılan açıklamada, Öksüz'ün "pasaportunun iptal edildiği bildirilmek için" arandığı söylenmişti. Mete Yarar, bu telefon görüşmesinin yeterince incelenmediğini ve bu ilişkinin netleştirilmesi gerektiğini söyledi.

ABD, ADİL ÖKSÜZ'Ü BİLEMEYECEĞİ BİR NUMARADAN ARADI

Bu sırada programa Ankara'dan katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın söz alarak çok çarpıcı bir gerçeği ilk kez canlı yayında açıkladı. Aydın, Adil Öksüz'ün 15 Temmuz'da Konsolosluk tarafından arandığı numaranın, Öksüz'e kayıtlı resmi bir numara olmadığını, Öksüz'ün bu numarayı darbe gecesine özel olarak kullandığını ve numaranın başkasının üzerine kayıtlı olduğunu açıkladı.

ulusal.com.tr

Memur maaş zammında anlaşma Gündem Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, savcının talimatıyla serbest bırakıldı Gündem Beykoz'da korkunç kaza Gündem Van'da bombalı araç imha edildi Gündem