İran'dan Suriye açıklaması: İran, Rusya ve Çin...

Tahran, Moskova ve Pekin’in Şam’a desteği sürecek.İran Dışişleri bakan yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İran, Rusya ve Çin’in Suriye politikasının ortak olduğunu söyledi. Abdullahiyan “verilen çabalar sonunda Suriyenin meşru hükümeti korundu ve bölgede ikinci bir libya olmasının önüne geçildi” dedi.

Abone ol

Tahran, Moskova ve Pekin’in Şam’a desteği sürecek. İran Dışişleri bakan yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İran, Rusya ve Çin’in Suriye politikasının ortak olduğunu söyledi. Abdullahiyan “verilen çabalar sonunda Suriyenin meşru hükümeti korundu ve bölgede ikinci bir libya olmasının önüne geçildi” dedi.

İran Dışişleri bakan yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İran ve Rusya’nın Suriye politikasının hiç değişmediğini söyledi.

Çin’in de terörizmle mücadelede Suriye hükümetine destek olma kararında olduğunu söyleyen Abdullahiyan, Tahran, Moskova ve Pekin’in Suriye politikasının paralel olduğına vurgu yaptı.

Abdullahiyan, IRINN’e yaptığı açıklamada, Tahran ve Moskava’nın terörizme karşı mücadele eden Suriye yönetimine destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Verilen çabalar sonucunda bölgede yeni bir libya oluşmasının önüne geçildi diyen İran Dışişleri bakan yardımcısı ve Suriyede meşru cumhurbaşkanının devirmesine izin verilmediğini ifade etti.

Hüseyin Emir Abdullahiyan, “Tahran, Moskova ve Pekin bölgede güvenlik ve istikrarını desteklemeye devam edecek.”dedi.

Eğlence parkında facia! Çok sayıda yaralı var! Dünya Tunus'taki saldırıyı o örgüt üstlendi Dünya Ayn El Arap'ta şiddetli patlama Dünya Türkmen lider Tarık Sulo Ayn El Arap'taki patlamaların amacını açıkladı Dünya