Muğla İl Jandarma Komutanlığı göçmen kaçakçılığına izin vermiyor

Muğla'nın Merkez ilçesi Bodrum Akyerler mahallesinde Muğla İl J.K.lığı ekipleri tarafından, 02.11.2015 günü saat:01.45 sıralarında göçmen kaçakçılığının önlenmesi, organizatörlerin yakalanmasına yönelik olarak icra edilen yol kontrol ve emniyet faaliyeti neticesinde; (4) Suriye uyruklu göçmen ile organizatör olduğu değerlendirilen (2) şüpheli şahıs (S.T, H.Y.) yakalanarak gözaltına alındı.

Abone ol

Muğla il jandarma ekipleri Şahısların üzerleri ile kullanmış oldukları araçta yaptıkları aramada; (1) adet şişme lastik bot, (1) adet dıştan takma şişme lastik bot motoruna ve 1 araca el koyuldu.

Gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs 02.11.2015 günü Adli makamlara sevk edildi ve adlı makamlar tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde; kamu düzenin sağlaması, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve insanların mağduriyetinden kazanç sağlayan göçmen tacirlerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarına azim ve kararlılıkla devam ettirmektedir.

Sıla Karataş-Aykut Kurt/ Muğla

ulusalkanal.com.tr

'Bana bu acıyı nasıl yaşattın oğlum!' Yurt Zincirleme trafik kazası: 24 yaralı Yurt Onlarca köpeği öldürüp ormanlık alana attılar Yurt Cinnet getiren gümrük memuru dehşet saçtı! Yurt