Esad: Suriye düşmanları temel silah olarak...

Batı'nın, Amerika'nın tehditlerinden sonra kaçtığını iddia ettiği Suriye Lideri Beşar Esad, Başkent Şam'da Ümmet Birliği Konferansı katılımcılarını ağırladı. Şam'ın ev sahipliğinde düzenlenen konferanstan bir heyet ile görüşen Esad, Atlantik cephesine karşı birlik vurgusu yaptı.

Abone ol

Atlantik cephesi kaçtığını iddia etti, kara propaganda yapanlara cevabı Başkent'ten verdi.

İsrail'in Amerika'nın teditleri kaşısında İran'a kaçtığını iddia ettiği Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Şam'da Ümmet Birliği Konferansı katılımcılarını ağırladı.

Şam'ın ev sahipliğindeki konferansta Türkiye'den de çok sayıda isim vardı. Suriye lideri Esad, çok sayıda İslam ülkesinden din adamlarının katıldığı Ümmet Birliği Konferansı katılımcılarından oluşan bir heyeti kabul etti.

Esad görüşmede, milleti hedef alan saldırılarda düşmanların temel silahlarının tekfircilik, ayrılık, fitne, bölge halkları arasında ideolojik ve dini ayrışmalar teşkil etmek olduğunu vurguladı.

Bölgedeki empeyalist saldırganlığa dikkat çeken Esad, Batının bölge halklarını parçalayıp zayıflatmasına ve sömürmesine izin verilmemesi gerektiğini söyledi.

Ümmet Birliği Konferansı katlımcılarından oluşan heyet ise Şam yönetiminin, ABD ve müttefiklerinin tehditlerine karşı büyük bir cesaretle mücadele ettiğini dile getirdiler. Konferans'ın başkent Şam'da düzenlenmesinin önemine dikkat çektiler.

ulusal.com.tr

'İngiliz denizaltıları Suriye'yi vurmak üzere füze menzili içine gönderildi' Dünya Rusya'dan flaş açıklama... Türkiye arabulucu oldu Dünya Azerbaycan'da cumhurbaşkanlığı seçimini İlham Aliyev kazandı Dünya ABD Ulusal Güvenlik Danışman Yardımcısı Schadlow istifa etti Dünya