Hajrovic Borsa'da

Galatasaray Kulübü, İsviçre'nin Grasshoppers takımında oynayan Izet Hajrovic'i transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar, oyuncuyla ve kulübüyle görüşmelere başlandığını da borsaya bildirdi.

Abone ol

Galatasaray, ara transfer döneminde Grasshoppers’lı Izet Hajrovic'i kadrosuna katmak istiyor.

Bosnalı oyuncu konuyla ilgili ilk defa İsviçre basınına konuştu. Blick gazetesine açıklamalarda bulunan Hajrovic, takımdan ayrılacağının sinyallerini verdi.

Hayrovic yaptığı açıklamada "Evet Galatasaray ve kulübüm arasında görüşmeler oldu. Ben olayların içine pek dahil olmadım ama transferim için görüşüyorlar. Birçok insan benim bugün, yarın takımdan ayrılmak istediğimi biliyor.

Ama şu anda hala Grasshoppers'ın oyuncusuyum ve ne olacağını zaman gösterecek" ifadelerini kullandı.

Grasshoppers yöneticilerinin "transferi olumlu ilerliyor" dediği Izet Hajrovic, Türk statüsünde oynayıp oynayamayacağı konusuna da değinerek, "Kesinlikle Türk pasaportu almanın bir yolu bulunacaktır, ben buna inanıyorum.

Türkiye kesinlikle çekici bir lig. Özellikle İstanbul'daki bütün takımların muhteşem bir kültür birikimleri var" şeklinde konuştu.

Hajrovic ile imza aşamasına gelen Galatasaray, 22 yaşındaki Bosnalı oyuncuyu Türk statüsünde oynatmanın yollarını arıyor.

Sarı-kırmızılı kulüp de Bosnalı oyuncunun transferiyle ilgili görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

ulusalkanal.com.tr

F.Bahçe'de izin bitti Spor ''Kara Panter'' hayatını kaybetti Spor Dondurucu soğukta cirit Spor Antalyaspor'da mesai başladı Spor