AKP'den Muharrem İnce'nin açıklamalarına ilk yorum

AKP Sözcüsü Mahir Ünal CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtlıyor

Abone ol

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, CNN Turk'te katıldığı programda CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bugün yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Ünal, "Muharrem İnce'nin bugünkü tavrını takdir etmek lazım" ifadelerini kullandı.

‘İFADELERİ UMUT VERİCİ’

Ünal, şunları kaydetti: "Muharrem İnce'nin kullandığı cümle önemli. ‘Başkalarının yenilgileri üzerine galibiyet inşa edemezsiniz. Kendi zaferinizi kazanmak için çalışmanız gerekir.’ Siyaset böyle bir şey. Muharrem İnce'nin bu sözünü çok değerli bulduğumu söyleyeyim. Muharrem İnce'nin ifadelerini umut verici buluyorum. Muharrem beyle 2 yıl grup başkanvekilliği yaptık. Demokrasiye saygılı olunması gerektiğini vurgulaması demokrasi adına siyasal kültür adına önemli yaklaşımlar."

Ünal "Cumhurbaşkanımız hem belediye başkanlığı hem başbakanlığı hem cumhurbaşkanlığı döneminde her zaman kucağını açtı, elini uzattı ama takdir edersiniz ki sıkılı yumrukla tokalaşamazsınız" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce ne demişti?

İnce bugün yaptığı açıklamada "Türkiye bölünmez. Dün görüşlerine hiç katılmadığım Erdoğan bile güzel bir şey söyledi. Dedi ki, 'Bizde katılım yüzde 80'ler üzerinde. Yüzde 30'larda katılım olan ülkeler bize demokrasi dersi vermesin'. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" demişti.

Dünya seçimleri nasıl gördü? Gündem AB'den Türkiye'deki seçimlerle ilgili açıklama Gündem HDP, Doğu ve Güneydoğu'da oy kaybetti! CHP'nin desteğiyle meclise girdi. İşte şehir şehir rakamlar Gündem Muharrem İnce'nin sözlerine İsmail Küçükkaya'dan yanıt geldi Gündem