İsrail, Şam'ı vurdu

İsrail jetleri Suriye'de Şam havaalanı ve Dimas kentini bombaladı. Saldırılarda can kaybı yaşanmadığı belirtildi. Suriye ordusu, saldırıların El Nusra ve IŞİD'e destek amacıyla yapıldığını açıkladı. Birleşmiş Milletler tarafından hazırlanan raporda da nİsrail'in terör gruplarıyla 18 aydır bağlantıda olduğu belirtildi.

Abone ol

İsrail savaş jetleri bu kez Şam'ı vurdu. Suriye devlet televizyonu, İsrail jetlerinin Şam uluslararası havaalanı ve Dimas kenti yakınlarındaki bölgeleri bombaladığını bildirdi.

Habere göre; çatışmaları izleyen Suriye İnsan Hakları Gözlem Örgütü Dimas yakınlarında 10 patlama duyulduğunu belirtti.

Suriye Ordusu da saldırıların İsrail jetleri tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı. Saldırıların güvenli bölgeye yönelik olduğu ve can kaybı yaşanmadığı belirtildi.

Suriye ordusu, İsrail’in saldırılarının amacının El Nusra ve IŞİD’e destek vermek olduğu ve aralarındaki bağın açığa çıktığını ifade etti.

Öte yandan Birleşmiş Milletler'in Golan Tepesi’ndeki Barış Gücü tarafından hazırlanan raporda da İsrail'in 18 aydır Suriye’de isyancılarla ilişkide olduğu belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

TGB gericiliğe ve bölücülüğe karşı 27 Aralık’ta Ankara’da! Gündem 'Türkiye'de TSK ve İşçi Partisi hedef alındı, Demek ki kuvvetliyiz' Gündem İstanbul'da bir gemi batmak üzere! Gündem THY uçağı geri döndü Gündem