Mbia krizi yarın çözülecek

ALACAKLARI zamanında ödenmediği gerekçesiyle kulübe 2'nci defa çektiği belirtilen Trabzonsporlu Stephane Mbia ile yaşanan krizin aşılmasına çalışıldığı, Kamerunlu oyuncunun avukatları ile yarın son bir görüşme daha yapılacağı ve kalan alacak için taksitlendirme isteneceği belirtildi.

Abone ol

Trabzonspor'un sezon başında 2.2 milyon euro imza parası, 2.6 milyon euro yıllık ve 5 bin euro maç başı ücretle transfer ettiği Stephane Mbia, transfer taksidinin zamanında ödenmediği gerekçesiyle 4 Aralık'ta kulübe faizlerle birlikte 2.8 milyon lira ödenmesi konusunda ihtar çekti. Dönemin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2.8 milyon euronun 500 bin eurosunu ödedi ve Kamerunlu oyuncuya 2.3 milyon euro borç kaldı.

Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim de, göreve gelir gelmez Mbia'nın 850 bin euroluk transfer taksitini ödedi. Ancak Kamerunlu oyuncu, sözleşmesinde alacağının geciktiği her gün için ekstra faiz ödeneceği maddesine dayanarak, kulübe ikinci kez ihtar gönderdi ve kalan 1 milyon 450 bin euroluk alacağını da istedi.

Muharrem Usta yönetiminin Mbia'nın avukatlarıyla yarın bir kez daha görüşeceği, kalan borç için taksitlendirme isteyeceği öğrenildi. Anlaşma olmadığı takdirde Mbia'nın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmek için FIFA'ya başvurabiyeceği öğrenildi. DHA

Hacıosmanoğlu'ndan Ersun Yanal açıklaması Spor Sosyal medya, Cavcav ile Vural'ı konuşuyor Spor Yılmaz Vural'ın görevine son verildi! Spor 2015’in en çok maç oynanan stadı Spor