İşte Arınç'ın Gül'e ısrarlı mesajı

Abone ol

Aydınlık gazetesinden Sabahattin Önkibar, bugünkü köşesinde Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın Abdullah Gül ile görüşüp Merkez Parti'nin başına geçmesini teklif ettiğini yazdı.

Önkibar, haber kaynağına dayandırdığı yazısında Arınç'ın Gül'e ”Merkez Parti’nin başına geçersen ben 30 milletvekilini oraya taşırım ve yeni bir rüzgar ile çok iyi bir sonuç alırız.” dediğini belirtti.

Önkibar, Arınç'ın genel başkanlık teklifine ise Gül'ün yanaşmadığını yazdı.

Önkibar'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Önce medyada yer bulan temenni kaynaklı kulis haberini düzeltelim.

Abdullah Gül’ün şahsen bir siyasi oluşum çabası yok.

Arayışta olan siyasi figür Cemaat destekli Bülent Arınç’tır.

Haber kaynağımdan dinlediğime göre Arınç, Abdullah Gül’e şunu söylemiş:

-”Merkez Parti’nin başına geçersen ben 30 milletvekilini oraya taşırım ve yeni bir rüzgar ile çok iyi bir sonuç alırız.”

Riski sevmeyen ve kendini Fransız de Gaulle misali kurtarıcı kimliği ile nadasa bırakan Abdullah Gül, ısrarlara rağmen evet demeyip kemküm etmiş. Zira Merkez Parti formülü için İstanbul zenginleri de telkinde bulunmuşmuş!..

Görünen, Gül’ün Tayyip Erdoğan’ın karşısına dikilmeyeceğidir, zira kardeşi Macit Gül ile ilgili dosyaların varlığından söz ediliyor.

ulusalkanal.com.tr

Ege Denizi'nde iki deprem! Gündem İntihar eden Japon mühendis 50 işçinin hayatını kurtardı Gündem Polisten sert tepki Gündem Atatürk Büstü çalındı! Gündem