Sağlıkta grev var!

Hekimler, 14 Mart Tıp Bayramı'ndan bir gün önce sağlıkta şiddeti protesto etmek için iş bırakacak. Aile Hekimleri Federasyonu, düzenledikleri basın toplantısıyla eylemi duyurdu. Yapılan açıklamada, hekimlerin şiddete maruz kaldıkları ve itibarsızlaştırıldıkları belirtildi.

Abone ol

Tehdit, darp hatta cinayet. Türkiye'nin kanayan yarası Sağlıkta Şiddet...

Sağlık çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı'ndan bir gün önce sağlıkta şiddeti protesto etmek için iş bırakma eylemi yapacak.

İş bırakma eylemini Aile Hekimleri Federasyonu duyurdu. Aile Hekimleri Federasyonu Başkanı Doktor Murat Girginer eyleme katılımın artacağını düşündüklerini belirtti.

Sağlık çalışanlarına uygulanan şiddetin çözülmesi için adım atılmadığını söyleyen girginer, cezaların arttırılmasını istedi.

Basın toplantısının sonunda yılın aile hekimi de seçildi. Muğla Aile Hekimleri Derneği Genel Sekreteri Doktor Fikret Kurt, plaketini alırken renkli bir protesto gerçekleştirdi.

Kurt, giydiği tişörtle hekimlerin emeklilik ücretlerinin yetersizliğini protesto etti.

HABER: ERDEM ÖZDEMİR KAMERA: ŞENGÜL DERİN

ulusalkanal.com.tr

Çalışma Bakanı kıdem tazminatının kaldırılmasıyla ilgili konuştu Ekonomi Yıldız Holding G2M'yi satın aldı Ekonomi Dolar fırlıyor, Euro dibe vuruyor! Ekonomi 3 milyona yakın vatandaş borç batağında! Hükümet ekonomide sorun yok diyor ama... Ekonomi