Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü yanıtladı: Yeni önlemler alınacak mı?

21 Eylül’de yapılacak olan yüz yüze eğitimden önce bilim kurulu üyeleri ve eğitimciler uyarılarda bulundu. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, vakaların azalması için sosyal mesafe ve maske kurallarını işaret etti. Türk Eğitim-Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş ise yaklaşık 30 bin okula yardımcı hizmetli alınması gerektiğini vurguladı.

Abone ol

Yüz yüze eğitim başlamadan önce uzmanlardan önemli uyarılar geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların 31 Ağustos’ta uzaktan, 21 Eylül’de ise yüz yüze eğitim ile açılacağını duyurmuştu.

Okullar açılmadan önce vatandaşa ve hükümete uyarılar geldi. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Ulusal Kanal’a konuştu. 21 Eylül’den önce vaka sayılarının azalması için sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulması gerektiğini belirtti.

Eğitimciler ise okullarda yapılan hazırlıkların hızlandırılması gerektiğini ifade ediyor. Türk Eğitim-Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş, Ulusal Kanal’a konuştu.

Akkaş, sınıfların bölünerek derslerin işleneceği seyreltilmiş eğitim modeline de dikkat çekti.

ulusal.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Oruç Reis açıklaması Gündem Bakan Kasapoğlu duyurdu: 17 Ağustos itibarıyla açılıyor Gündem Yunan fırkateynine dersi verildi Gündem Vatan Partisi'nden Tunç Soyer'e zam tepkisi Gündem