Sarıgül safını belli etti

CHP'nin yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaya gösterdiği Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu'ndan yana saf tuttu. CHP içindeki "Olağanüstü kurultay" taleplerini değerlendiren Sarıgül, "Ben ve arkadaşlarım genel başkanımızın yanındayız" dedi.

Abone ol

CHP’nin içindeki saflaşmalara yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Mustafa Sarıgül de dahil oldu. Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana tavır aldı.

Parti içindeki krizi Cumhuriyet Gazetesi'ne değerlendiren Sarıgül, "Ben ve arkadaşlarım bu süreçte Genel Başkanımızın yanındayız. Bu sürecin Kemal Bey ile birlikte yürütülmesi lazım. Kendisi şu anda CHP’nin birleştirici gücüdür." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun genel seçimlere yeni bir ekiple girmesi gerektiğini belirten Sarıgül, kurultay isteyen milletvekillerini eleştirdi.

Sarıgül, "Parti yönetimi adayımızı belirledikten sonra bu eleştiriler biter. Belirlenen ismin etrafında kenetlenmek ve onun başarısı için çalışmak gerekir. Yapılması gereken şu: Parti disiplinine uymak lazım. Yönetim bir kararı verene kadar her türlü eleştiriyi yapalım, ama o karar verildikten sonra ona uymamız lazım." dedi.

ulusalkanal.com.tr

Kumpasları yöneten isim açığa alındı Gündem Bülent Arınç tarihi verdi Gündem AKP'de liderlik sıkıntısı! Gündem AKP'de temayül yoklaması! Gündem