9 Ocak 2017 Pazartesi Konya'da okullar tatil mi

Konya'da yoğun kar yağışı ve buzlanma var. Öğrenciler de 9 Ocak Pazartesi Konya'da okullar tatil mi sorunun cevabının evet olmasını istiyor. Peki, 9 Ocak Pazartesi Konya'da okullar tatil mi?

Abone ol

9 OCAK PAZARTESİ KONYA HAVA DURUMU

Meteoroloji verilerine göre, Konya'da 9 Ocak Pazartesi kar yağışı bekleniyor. En düşk sıcaklığın eksi 9 olacağı tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın da eksi 4 olması bekleniyor.

9 OCAK PAZARTESİ KONYA'DA OKULLAR TATİL Mİ

KONYA'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez Meram, Selçuklu ve Karatay ile Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde yarın için eğitime 1 gün ara verildi.

Konya Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, merkez Meram, Selçuklu ve Karatay ile Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 09 Ocak Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullar, özel kreş ve gündüz bakım evlerinin tatil olduğunu açıkladı. İl genelindeki kamu kurumunda çalışan hamile ve engellilerin idari izinli olduğu belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

Fırat Kalkanı'nın şehidi için Gaziantep'te tören Gündem 9 Ocak Pazartesi Ankara'da okullar tatil mi (Yarın Ankara'da okullar tatil mi) Gündem TSK, operasyon detaylarını paylaştı Gündem 9 Ocak Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi (Yarın İstanbul'da okullar tatil mi?) Gündem