Antalya Gazipaşa açıklarında deprem (26 Ağustos 2020 son depremler)

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında saat 21:01'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 14 kilometre olarak açıklandı.

Abone ol

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında saat 21:01'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 14 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin büyüklüğünü 3.6, derinliğini ise 9 kilometre olarak açıkladı.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

Samsun'da fındık toplarken kurşun isabet eden çocuk defnedildi Yurt Suat Balcı görevinden istifa etti Yurt Bursa'da otostopla otomobiline bindikleri kişiyi gasbeden 5 zanlı yakalandı Yurt Tekirdağ'da yağ tankerine arkadan çarpan tırın sürücüsü öldü Yurt