Kırklareli Kayalar Köyü Kooperatifi kapılarını Ulusal Kanal'a açtı

Üreten Türkiye, yurdun dört bir yanını karış karış geziyor. Kırklaeli'de Kayalar köyüne gittik. Kayalar kooperatifi kapılarını Ulusal Kanal'a açtı. Çiftçinin kazanmasını ve üretimin devamını sağlayan kooperatif bakın içinde neleri barındırıyor.

Abone ol

Kooperatifin katkısı sayesine hem kazanıyor hem üretiyorlar. Üreten Türkiye programında Kırklareli'nin Kayalar köyündeki örnek bir kooperatif ele alındı. Üreten çiftçiye oldukça fazla katkısı var.

Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Çıldır, Ulusal Kanal programcısı Ziraat Mühandisi Cenk Özdemir'e kooperatifi anlattı, kurulan tesisitleri gezdirdi.

Şimdi 150 üyesi var. Kooperaifleşme çiftçi ve tarımsal üretim için çok önemli. Kurdukları üretim tesisleri sayesinde hem kalkınıyor hem kazanıyorlar.

tek başına yapamayacağını bu kooperatif sayesinde yapıyor. Burada ekonomik güçlerini bir araya getiriyorlar. Üretimi artırma odaklı kooperatifte hem tüketici hem üretici mutlu.

Gram altın sınırları aştı Ekonomi TCMB Başkanı Uysal'dan enflasyon açıklaması Ekonomi İç cepheyi yakından ilgilendiren emek mücadelesi ile ilgili Vatan Partisi harekete geçti Ekonomi Fırıncıların ''ekmek'' mücadelesi Ekonomi