Suriye'de provokasyon hazırlığı

Suriye'de daha önce birçok kez kimyasal silah mizansenini oynayan Beyaz Miğferler, yeniden sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Beyaz Miğferlerin bu hazırlığını, Rusya'nın Suriye'deki Ateşkesi İzleme Merkezi ortaya çıkardı.

Abone ol

Sahte kurtarma sahneleri...

Sahte ilk yardım müdaheleleri...

Birleşmiş Milletler'in ‘yardım kuruluşu' olarak tanıttığı, ancak terör örgütleriyle bağlantısı ortaya çıkarılan Beyaz Miğferler, Suriye'de yeni bir komploya hazırlanıyor.

2013’den beri gündeme gelen Beyaz Miğferler, kimyasal saldırı iddiaları ortaya atıldıktan sonra sahnede yerini alıyor. Suriye Hükümeti kimyasal saldırıda bulunmuş gibi, hastanelere girip, astım hastalarını tedavi ettiklerini gösteren videolar hazırlıyorlar. İlk yardım görüntülerini "kimyasal saldırıdan zarar gören halka yardım" başlığı altında tüm dünyaya servis ediyorlar.

Amerika,İngiltere ve Fransa Nisan 2018’de Doğu Guta’da Beyaz Miğferlerin sunduğu görüntüleri delil sayarak Suriye’yi bombaladı. Şimdi yine aynı plan devrede.

ABD’nin resmi yardım kuruluşu olan USAID, Beyaz Miğferler’e düzenli olarak milyon dolarlarca bağış yapıyor.ABD, 27 Nisan 2016’de 23 milyon dolar, İngiltere ise 39 milyon sterlin civarında yardım sağladı Beyaz Miğferlere. Kanada, Danimarka, Hollanda, Almanya, Yeni Zelanda ve Japonya da finansörler arasında bulunuyor.

ulusal.com.tr

Rusya BGMK'yı toplantıya çağırdı Dünya Rusya, büyük askeri tatbikata hazırlanıyor Dünya İran meclisi tarihi bir oturum ile toplandı Dünya Rusya Devlet Başkanı Putin 15 generali görevden aldı Dünya