Sessiz ve Derinden Geliyoruz - 152 ada vatandır

Abone ol

Edirne Vatan Partisi Milletvekili Adayı Şükrü Özer’in desteğiyle bir grup dalgıç sualtında 152 Ada Vatandır pankartını açtılar. Saros Körfezi Keşan – İbrice Limanı’nda gerçekleşen dalış sonrası Özer Ege Denizinde bulunan ve yabancı ülkelere terk edilen 152 Ada ve Adacığın kasıtlı bir şekilde önemi olmayan kaya parçacıkları olarak topluma lanse edildiğini oysa ki bu tip yapılaşmaların kıta sağanlığı açısından birinci derece etkisi olduğunu belirtti. Vatan Partisinin Meclise girmesi durumunda bırakın 152 Adayı sualtından tek bir çakıl taşımızın yabancı güçler tarafından alınamayacağını belirterek sözlerini bitirdi.

Dalış ekibi adına konuşan Dalış Eğitmeni Sancar Uğuryol’da 31 Mayıs ta gerçekleşen İstanbul Mitingimizde Genel Başkan Doğu Perinçek’in söylediği gibi Vatan Partisi olarak ‘SESSİZ VE DERİNDEN GELİYORUZ’ ve bunu sembolize etmek için gerçekleştirdiğimiz dalışta suya kabarcık bırakmayan -CCR- Kapalı Devre dalış malzemeler kullandık dedi.

Valiye, 'Erdoğan'a kaç para harcandı?' sorusu! Yurt ''Küresel düşün, yerel hareket et!'' Yurt Meteoroloji'den uyarı! Yurt Türkiye’ye bin yıllık mektup var! Yurt