Sıcak havalar yerini yağmura bırakıyor (yurtta hava durumu)

Sıcak havalar yerini yağmura bırakıyor. Hafta sonu yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyredecek. İstanbul ve çevresinde sağanak yağış geçişleri etkili olacak.

Abone ol

Yurt genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin altına düşüyor.

Açıklama Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden geldi. Son tahminlere göre, yurdun kuzey kesimlerinde soğuk ve yağışı hava etkili olacak.

İstanbul'da yağışlı havadan hafta sonu nasibini alacak .

Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Aralıklarla sağanak yağmurların da etkili olabileceği değerlendiriliyor.

Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Bölgesi, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ile Edirne çevrelerinde sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, bu gece saatlerinde Marmara'da yer yer batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

HABER:GONCA GÜL KALKAN

KAMERA :BÜLENT ÜNAL

ulusal.com.tr

Kılıçdaroğlu, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı Gündem Çorum'da FETÖ/PDY operasyonu: Çok sayıda gözaltı var Gündem İstanbul merkezli 15 ilde operasyon: 115 gözaltı kararı Gündem Mavi kategoride yer alan terörist hava harekatında öldürüldü Gündem